Інститут стажувань

Готуємось до розширення в сферу вищої освіти. З 15 січня 2012 розпочинаємо пілотний проект Інститута Стажувань — 2-3 річного проекта для студентів. Формат: 4 дні на тиждень по 4 години — стажування в різних компаніях Києва, один повний день на тиждень — семінарська робота, раз на тиждень — командна робота, плюс індивідуальна підтримка т’ютора — 1 година на тиждень.

Запись опубликована в рубрике Без рубрики. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

2 комментария на «Інститут стажувань»

  1. Людмила говорит:

    Добрий день, Ярославе! Вказаний сайт не працює. Мій син (14 років) хоче бути письменником (як варіанти — сценаристом коміксів, компьютерних ігр), у зв»язку з чим є пропозиція організувати стажування, можливо, у видавництві або редації журналу? Ідеальний варіант — майстерня письменника західного зразку (це коли якийсь відомий автор набирає учнів та вчить їх основам літературної майстерності з виконанням практичних завдань). Розумію, що в наших реаліях це проблематично, але, здається, Вам вдається робити багато фантастичних проектів. Якщо пропозиція варта уваги, з чого можна було б почати? З повагою, Людмила

    • Доброго дня, Людмило.
      Виправив лінк на сайт, вже працює.
      Наразі я зайнятий школами, програми Інституту Стажувань можуть розпочатися лише з вересня.
      Але наразі — так як Ви знаєте, що Вам потрібно — Ви можете просто звернутися в декілька редакцій та спробувати домовитися про стажування. Впевнений, що спроби з 3-5ї знайдеться редакція, яка піде Вам на зустріч. Тим більше, якщо підкріпити Вашу пропозицію фінансово. Що скажете?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *