Звіт Dixi-Оболонь, 16-20 вересня

Навчальний процес у школі на Оболоні крокує щодень в ногу з тижневим планом, себто згідно індивідуального розкладу занять і зазначеним обсягом роботи на кожен предмет. Повідомляємо, що здебільшого всі діти школи справилися з власноруч поставленими задачами до кінця тижня. Дехто з дітей не виконав свій план на 100% по причині відсутності, а дехто просто запланував, мабуть, забагато як для себе. АЛЕ, так як свої власні задачі треба виконувати, а цілей – досягати, то те, що не встигли – отримали на самостійне опрацювання додому, заздалегідь проконсультувавшись з вчителями, як і що робити. Тому: що і як саме робити вдома діти знають. Задача батьків – просто організувати процес. Виключно всі батьки отримали щоденники з рекомендаціями-порадами вчителів школи.

Точніше по навчанню:

1.Математика. Обсяги роботи всіма дітьми з 2 по 4 класи виконані. На сьогоднішній день ми закінчили повторення і закріплення матеріалу за минулий рік і почали «крокувати кожен по своєму класу». Першокласники вивчили цифри, знаки «більше», «менше», навчились розв’язувати елементарні математичні задачі, приклади, лічимо до 20 впевнено, до 100 — розуміємо як, але дещо плутаємось.( Матеріали: підручники, зошити звичайні і з друкованою основою).

2. Українська мова. Цього тижня 4 класи закінчили вивчення розділу «Мова і мовлення», озброївшись знаннями по теорії і практичними навичками роботи з текстом. Третьокласники завершили вивчення теми «Текст». Деякі з них розпочали вивчати розділ «Речення». Другокласники закріпили матеріал першого класу, вивчили розділ «Мова і мовлення». Наразі вивчаємо тему «Текст». Першокласники: розвиваємо дрібну моторику рук. Розпочали вивчати букви, пишемо склади. Крім навчання по програмі, ми цього тижня написали (кожен) записки у Хотів. Першокласники друкованими буквами писали записки з допомогою вчителя. Окремий цінний, на наш погляд, вид роботи – робота над помилками. Цей вид роботи виконується майже щодня за необхідністю.

3. Читання: 2-4 класи читаємо, переказуємо та обговорюємо казки. Першокласники подружились з Букварем, звуками і буквами. Вчимо віршики.

4. Я і Україна, природознавство – проходять колективно. Ми створюємо газети, малюнки, дискутуємо.

Крім усього вищезазначеного, вчителі школи на Оболоні намагаються впроваджувати під час кожного заняття різні види діяльності учнів: читаємо, пишемо, обговорюємо. Під час занять обов’язкове місце займають фізкультхвилинки.

Творчі заняття відбуваються кожного дня. Цього тижня було заняття з музики з новим викладачем. Багатьом діткам сподобалось.

Запись опубликована в рубрике Новости. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *